<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. licht en geluid tot max. 750 pers.
Bezetting:
Prijs: *
V.a. € 3.975,- ex btw ex BUMAGreat Pianos boeken?Great Pianos boeken? Twee pianisten ( entertainers ) met zang, en drum. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment die toewerkt na een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet.

The Great Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Zij spelen de ingeleverde verzoekjes van Kings of Leon tot aan Fats Domino, de muzikanten hebben enorm uitgebreide repertoirelijsten. The Great Pianos is uniek in Nederland.

Great Pianos, zo werkt het:

Alles draait om toetsenvirtuozen. Zij staan letterlijk in de spotlights. De standaard show bestaat uit piano(duels), zang en entertainment. The Great Pianos is te boeken met twee pianistentertainers en een drummer. Heeft u een speciaal publiek of speciale wensen? Overleg dan even vooraf en wij stemmen de show af op de wensen van úw doelgroep.

The Great Pianos XXL

Het zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen pianoconcept “u vraagt, wij spelen” wordt uitgebreid met fantastische entertainers, drummers, een percussionist, een saxofonist en een dj. Een avondvullende show. Let’s go crazy!

The Great Pianos Small

Vergelijkbaar met de normale show, maar met 2 muzikanten (pianist/zanger/entertainer + een drummer) die u een perfecte avond bezorgen voor een aangepaste prijs. Let wel! Minder muzikanten maar niet minder wervelend. De show zal aangevuld worden met een DJ zodat u een non-stop avond zal hebben.

“Het is zoooooo muzikaal en tegelijkertijd puur entertainment. Je ziet iedereen genieten. Publiek én muzikanten.”


Great Pianos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Great Pianos: Great Pianos huren, Great Pianos inhuren, Great Pianos boeken, boekingen Great Pianos, artiestenbureau Great Pianos, artiestenburo Great Pianos, prijs Great Pianos, boekingskantoor Great Pianos, Great Pianos kosten, Great Pianos management

Great Pianos
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten