<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
Op aanvraag.
Geluid:
Incl. geluid tot max. 250 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Laura van den Elzen boeken?Met 12 jaar stond Laura van den Elzen als Miley Cyrus en Tina Turner in de grote finale van RTL4 MyNameIs televisie show met wekelijks miljoenen kijkers in Nederland en België. Albert Verlinde noemde Laura de onbetwiste nr. 1, Erik de Zwart zei tegen Laura in de finale wat heb jij een geweldige snik in je stem. Laura raakte de juiste snaar, wat uiteindelijk ervoor zorgde dat Laura in deze muziekwereld terecht kwam. Optredens op TV en op verschillende grote podia volgde. Er werd en wordt nog steeds hard gewerkt aan de beste invulling voor de begeleiding van Laura. Met een aantal singles al op iTunes, Spotify, en meer dan een miljoen views op haar Youtube kanaal. Vele vrienden op Hyves, Twitter en Facebook. Legt Laura nu met haar zeer jonge leeftijd (15 jaar) al een flinke basis voor haar carrière.

Nu is het dan zover dat ze met een eigen single komt. Een zeer aansprekend nummer wat Laura zelf heeft geschreven, wat in eerste instantie ontstaan is bij een van haar Sing Songwriter lessen van Ingrid Mank (ook haar zangcoach tijdens het TV programma). Als snel bleek dat er interesse was voor het nog professioneler uitwerken van Laura's nieuwe nummer.. Leon Priest (producer) o.a. gewerkt met Ilse Delange en Albert West meldde zich voor dit nummer om het verder uit te werken met Laura. Rob Crosby uit Nashville US (o.a. mede schrijver van het laatste nummer van Ilse Delange) goede vriend van Leon dacht mee en gaf de benodigde tips. Leon haalde muzikanten erbij wat klinkt als een klok zoals Hans Eijkenaaar (o.a. de drummer van The Voice of Holland en van Anouk), Marcel Fisser (Nick&Simon en Jan Smit), Eric Coenen (Ilse Delange) en Leon op piano. Met deze top muzikanten en Laura op zang werd het het nieuwe nummer opgenomen in de studio in Sprang Capelle van DMP Productions (Leon Priest).

World Vision een vergelijkbare organisatie als Unicef, waar Laura ook ambassadeur van is. Zijn ook zeer geïnteresseerd. Laura gaat samen met World Vision meer aandacht creëren voor jonge kinderen uit Africa. WorldVision vond het nummer hiervoor dan ook zeer geschikt. De titel van het nummer is Give me Hope, door de nauwe samenwerking met World Vision is er een videoclip uitgewerkt met de aandacht voor de kinderen in Africa. De videobeelden uit Africa zijn indrukwekkend, de shoots (door cameraman en editor Frank Janssen) van Laura achter de piano liegen er niet om en met dansers van Manders Dance Factory met een belangrijke rol voor danstalent Inez van der Putten, is het totaal compleet.

Laura is de Miley Cyrus van Nederland….en is zeer in trek bij de kids! Maar ook voor de volwassen mens heeft Laura een breed repertoire waar men U tegen kan zeggen!

Country, Rock, Pop van alle markten thuis… (Miley Cyrus, Tina Turner, Adele, Anouk, Ilse De Lange, Rihanna en meerdere klassiekers).

Dus boek Laura alias Cyrus en wel NU! Nu nog met aantrekkelijke gage!


Laura van den Elzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Laura van den Elzen: Laura van den Elzen huren, Laura van den Elzen inhuren, Laura van den Elzen boeken, boekingen Laura van den Elzen, artiestenbureau Laura van den Elzen, artiestenburo Laura van den Elzen, prijs Laura van den Elzen, boekingskantoor Laura van den Elzen, Laura van den Elzen kosten, Laura van den Elzen management

Laura van den Elzen
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten