<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 1.995,- ex btw ex BUMAImca Marina boeken?Imca scoorde een ongekend aantal hits en staat al ruim 40 jaar aan de top. Overal waar deze ‘Grand Diva of Showbizz’ haar entree maakt, gaat het dak er compleet vanaf ! Uitbundig, spontaan en gezelligheid zijn waarschijnlijk de beste trefwoorden om Imca’s optreden te omschrijven. Een heuse feestorkaan en louter hits. Van het opzwepende ‘Viva Espana’ tot het, inmiddels nostalgische, ‘Vino, Waar Blijft De Wijn’.

Al haar hits hebben één ding gemeen : ze staan garant voor Feest en Vrolijkheid. En dat is Imca ! Tijdens haar shows weet Imca ieder publiek, van jong tot oud , als een warme deken te omarmen. Niet voor niets mocht Imca de afgelopen jaren diverse onderscheidingen in ontvangst nemen. Zo werd ze benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau en werd ze door de Nederlandse Gay Scene unaniem verkozen tot de Gay Koningin van Nederland.

Daarnaast is Imca ook al jarenlang buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Zij voltrekt op geheel eigen wijze menig huwelijk, en mede door haar ongeremde enthousiasme en haar persoonlijke betrokkenheid, weet zij bij iedere huwelijksvoltrekking een onuitwisbare indruk achter te laten.

Deze veelzijdige, maar bovenal sympathieke, zangeres is inmiddels een begrip in de Nederlandse muziekgeschiedenis.


Imca Marina boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Imca Marina: Imca Marina huren, Imca Marina inhuren, Imca Marina boeken, boekingen Imca Marina, artiestenbureau Imca Marina, artiestenburo Imca Marina, prijs Imca Marina, boekingskantoor Imca Marina, Imca Marina kosten, Imca Marina management

Imca Marina
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten