<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset of A-set.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.995,- ex btw ex BUMAHet Feestteam boeken?Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook geniet het Feestteam landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy. Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar zij ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

Een greep uit hun hits: “Verdomd alleen” en “the A- team”.


Het Feestteam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Het Feestteam: Het Feestteam huren, Het Feestteam inhuren, Het Feestteam boeken, boekingen Het Feestteam, artiestenbureau Het Feestteam, artiestenburo Het Feestteam, prijs Het Feestteam, boekingskantoor Het Feestteam, Het Feestteam kosten, Het Feestteam management

Het Feestteam
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten